Grønt “Grønt - Sous vide” er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund - sous vide-tilberedning kan meget mere den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord - smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet. Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne: • Blød – intense supper og cremet chawan mushi • Enkel – den enkelte grøntsag i centrum • Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende • Fyldig – de mættende retter med masser af smag • Syrlig – modspil til det fede og det søde “Grønt - Sous vide” er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.